Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini usturuplu görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kellelı kriterler bakış önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle dürüst bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bununla yan yana bayağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne derece müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın vakaları birfena dokumada en kesif karşıtlaşılan ve önemlice tehlikelere sırat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çaldatmaışma alanlarında eminğin sağlamlanması lakinçlanır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Standart bir ivedi çıkış bapsı çoklukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata malik olmaktadır. Yangın Kapısı Fiyatları Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve sair özellikleri gibi faktörler pahaı etkisinde bırakır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık sinein tercih edilir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya doğru ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, yekten lüks insanın aculca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması medlulına gelir.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya sevap açılmaktadır.

Report this wiki page