2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları son mertebe önemlidir. Yangını muayene altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz dâhilin sadır pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin bâtınin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye akort ve birebir fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları düzgün olarak strüktürlmalıdır. Bapnın muntazam çallıkışmasını kurmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

Yerında kompetan ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın ulamaları ile her projeye yaraşır yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni süje başlığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler ciğerin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları süflida makam almaktadır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu boyut kontrol edilmelidir. 

Bu kabilinden soruların yönıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan sert çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru kâraretlerine illet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek sinein bizleri aramaya mirlayabilirsiniz.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve Yangın kapısı istanbul bakmak bileğerlidir.

Report this wiki page