Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın kesifı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Test sonucunda şayet kapı istenilen sürede dayanıklılık ve bütnamlık sağlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

kaynağı değnöbettir]

Binalarda muayyen standartlarda belde alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İçeriden hariçarı yakın itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cenahının kilitsiz küreksiz olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı kanadı ve Yangın Merdiveni Kapısı kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan evgin vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bütün kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en şayan yükselmek politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yanı teselsül opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile elan pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kadar faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı başta cereyan etmek üzere kullanım amacına ve kullanan şahıs adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page